Over ons

Wij werken intensief samen

Jort van Ast

Jort is mede-oprichter en eigenaar van de Kiemschuur. Hij is verantwoordelijk voor de programmering van alle activiteiten die nu en in de toekomst plaatsvinden. In het dagelijks leven is Jort  adem- en ontspanningstherapeut | mindfulnesstrainer.


De praktijk van Jort

Rosa de Haan

Rosa (Roos) is  mede-oprichter en eigenaar van de Kiemschuur. Roos is verantwoordelijk voor alles wat groeit en bloeit in en rondom de Kiemschuur.


Patricia Swanenberg

 Al vele jaren betrokken bij de ontwikkeling van de Kiemschuur. Eén van de pijlers waar het fundament op gebouwd gaat worden. Samen met Jort geeft Patricia workshops en trainingen. In het dagelijks leven is Patricia yoga docent en craniosacraaltherapeut. Ook familieopstellingen behoren tot haar deskundigheid.


de praktijk van Patricia

Sanatha Busch

 Sanatha heeft een eigen praktijk en is als docent verbonden aan de Peirsman Cranio Sacraal Academie (PCSA).
Tijdens de cranio kennismakingsdag en de cranio basismodule is er op een laagdrempelige manier de mogelijkheid om zelf het cranio-sacraal ritme te leren voelen en met de handgrepen kennis te maken.


de praktijk van Sanatha

Marije Friese

 Ik help mensen met het vinden van hun eigen midden of met het herstel van balans. De ingang maar ons gevoel is via het lichaam. Als je weer leert voelen, heelt de pijn.
Ik assisteer Sanatha tijdens de cranio trainingen die hier gegeven worden en kom je mij tegen op één van de workshops die de Kiemschuur aanbiedt.


de praktijk van Marije

De Frije Fries

Bezoekt u een workshop, training of een bijeenkomst hier op de Kiemschuur en wilt u blijven slapen dan is camping de Frije Fries onze partner. Bijzondere plekjes bestaan nog. Op nog geen 10 minuten fietsen van onze locatie. Kijkt u eens op de website.


Camping de Frije Fries

Havingness

Ben je benieuwd naar de workshops, cursussen of jaarprogramma’s van Havingness? Kom langs op onze website.
Doe mee met de introductieles of een workshop, maak kennis met studenten en docenten en duik in de wereld van intuïtieve ontwikkeling.


Havingness centrum voor intuitieve ontwikkeling