Over ons

Wij werken intensief samen

Gineke Sternsdorff

Gineke is mede-oprichter en eigenaar van de Kiemschuur. Zij begeleidt het bouwproject en is dan ook het aanspreekpunt voor een ieder die betrokken is bij de bouw. 


Rosa de Haan

Rosa (Roos) is  mede-oprichter en eigenaar van de Kiemschuur. Roos is verantwoordelijk voor alles wat groeit en bloeit in en rondom de Kiemschuur.

Zij draagt zorg voor de  tuin van de Kiemschuur. Van ontwerp tot uitvoer. In het dagelijks leven is Roos medewerker van het gastouderbureau Kinderwoud
Gastouderbureau Kinderwoud

Jort van Ast

Jort is mede-oprichter en eigenaar van de Kiemschuur. Hij is verantwoordelijk voor de programmering van alle activiteiten die nu en in de toekomst plaatsvinden. In het dagelijks leven is Jort  adem- en ontspanningstherapeut | mindfulnesstrainer.


De praktijk van Jort

Wij zijn betrokken

Wij zijn betrokken bij de Kiemschuur. Voeren hier een eigen praktijk, geven trainingen, lezingen of workshops. Onder eigen naam, maar ook in samenwerking met anderen die hier wonen en/of werken

Patricia Swanenberg

Al vele jaren betrokken bij de ontwikkeling van de Kiemschuur. Eén van de pijlers waar het fundament op gebouwd gaat worden. Samen met Jort geeft Patricia workshops en trainingen. In het dagelijks leven is Patricia yoga docent en craniosacraaltherapeut. Ook familieopstellingen behoren tot haar deskundigheid.


De praktijk van Patricia

Jerusha Nicolai

Wil jij weten wie Jerusha is en ontdekken wat ze jou te bieden heeft, leer haar dan kennen door te proeven. De wereld van natuurlijke, plantaardige smaak is haar taal. De combinaties haar gedicht. De uitvoering haar kunstwerk. Dat is een beleving op zich. Het geeft je de kans om op die manier een deel van jezelf te ontdekken dat tot nu toe onzichtbaar is.


Natuurlijk | Jerusha