Ons aanbod

Zomer 2021

Wij presenteren onze gezamelijke workshops en trainingen. De tent van 10 x 5 meter stelt ons in staat iedereen op een veilige manier te ontvangen.

Sprookje op tafel


Wij zijn Su Kroker en Jerusha Nicolai
Wij maken vanuit kennis, inspiratie en creativiteit voor jouw groep een magische belevingsdag.
Wij weten onze totaal verschillende achtergronden, Su als zilversmid en Jerusha als natuurvoedings kok, zodanig te verbinden dat het uitmondt in een sprookje op tafel. Uniek, verbindend, smakelijk en daardoor magisch!

 Nieuwsgierig naar deze belevingsdag op onze prachtige locatie in het natuurgebied het Easterskar? Neem contact op met ons.

Sprookje op tafel op Facebook

Zomerprogramma


Van rustig aangenaam wakker worden en in beweging komen op de vroege ochtend tot een eindeloze dag verkeren in stilte. Dit zijn allemaal ingredienten van ons zomerprogramma.
Nu er in Nederland een verruiming is van maatregelen in relatie met Corona kunnen wij u weer uitnodigen om live op locatie mee te doen.

Jort & Patricia putten hun kennis, kunde en enthousiasme uit feldenkrais, van Dixhoorn, yoga, mindfulness, craniosacraal en het levenYOGA MET PATRICIA | 25 juni en 2, 9 en16 juli 2021


Op de vrijdagochtend geeft Patricia Swanenberg een heerlijke yogales. Bewegen in aandacht en een mooie start van uw weekend.
Vanaf 9:15 uur ben jij van harte welkom zodat de les om 9:30 kan beginnen.
De kosten zijn €10 per les

Meld je aan bij Patricia  (0621828189) of kom spontaan langs op onze locatie aan de Richard Jungweg te Rotsterhaule

Praktijk Swanenberg | de praktijk die je raakt

Huur van de locatie


U zoekt een bijzondere plek om samen te zijn. Een training, vergadering, elkaar weer echt ontmoeten een familiebijeenkomst. 
 Voor meer informatie neemt u contact op via de mail: info@dekiemschuur.nl of bel met 0620834107